Reunió Pigmalions

Jorge Murgui Alonso / 5 defebrer de 2018

 Va ser una vesprada molt agradable tant per a l’alumnat com per al professorat implicat que té la convicció que aquest és un excel·lent projecte per donar veu a l’alumnat, per crear un excel·lent clima de convivència i afavorir un entorn idoni per al desenvolupament personal i acadèmic del nostre alumnat.

Aquest dimecres 31 de gener, els pigmalions majors es van reunir al pati després de les classes per a dinar i fer una jornada de convivència entre els més majors.

Alumnes d’ESO, batxiller i cicles es van convocar al pati per a dinar tots junts amb un ambient extraordinari gràcies a la gent i amb la gran fortuna que la bona temperatura acompanyava.

En acabar de dinar, vam anar tots a la biblioteca, és a dir, un total de 100 pigmalions majors on es vam asseure en el lloc on estiguera el professor que ens correspon al Pigmalió. Ja per grups, Pilar ens felicità a tots per la nostra fidelitat amb el projecte i el seu creixement dia a dia. Cada grup va pensar en 3 paraules per descriure aquest programa i tots coincidíem en: “felicitat, ajuda i alegria”.

Alçant la mà, férem propostes per a millorar el Pigmalió, excursions on participem tots, convivències, més dies per a ajudar al nostre pigmalió  o tindre dues dies a la setmana com a mínim.

Va ser una vesprada molt agradable tant per a l’alumnat com per al professorat implicat que té la convicció que aquest és un excel·lent projecte per donar veu a l’alumnat, per crear un excel·lent clima de convivència i afavorir un entorn idoni per al desenvolupament personal i acadèmic del nostre alumnat.

 El professorat qualificava la jornada de genial i l’alumnat reconeixia que s’ho havien passat molt bé. No hi cap dubte que resultat fou satisfactori per a tot el món. Enhorabona!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 943 - Today Page Visits: 1