“Els arbres, nius de vida”.

Clara Ruiz Reyes / 5 de febrer de 2018

D’entre els treballs presentats per L’IES La Sénia va ser seleccionat per a romandre emmarcat en l’exposició el de l’alumna María Monteverde Garrido del grup E-11. Tant Maria com la resta d’alumnat que acudí a l’acte rebé el diploma acreditatiu de la seua participació en el concurs.

L’alumnat dels cursos E-11 i PR4 van preparar uns cal·ligrames a partir d’unes propostes de la professora de valencià Glòria Llàcer que contemplaven la possibilitat de fer un treball plàstic manual o a través de l’ús d’aplicacions informàtiques per presentar-los al concurs “Els arbres, nius de vida” convocatòria que se celebra per commemorar el Dia de l’Arbre. Des de l’IES La Sénia es vam sumar  a la participació que aquest 3r Certamen ha arribat a tindre fins a més de quatre-cents participants.

El dia 1 de febrer a les 19:30 s’inaugurà al Museu de la Rajoleria de Paiporta l’exposició de cal·ligrames amb el lema “Els arbres, nius de vida”. Aquesta inauguració va ser presentada per l’alcaldessa de Paiporta Isabel Matín, Antoni Torreño Mateu, Alberto Torralba i Pep Val entre d’altres.

D’entre els treballs presentats per L’IES La Sénia va ser seleccionat per a romandre emmarcat en l’exposició el de l’alumna María Monteverde Garrido del grup E-11. Tant Maria com la resta d’alumnat que acudí a l’acte rebé el diploma acreditatiu de la seua participació en el concurs.

L’acte va ser molt acollidor, a pesar de la pluja van venir molts pares, mares i artistes d’aquests dibuixos.

Encara hi ha temps per acostar-se i veure-la ja que aquesta exposició romandrà fins al pròxim dimecres 14 de febrer en la Sala d’Exposicions de la Rajoleria.

Print Friendly, PDF & Email