Una jornada sobre metodologies innovadores i plurilingüisme

Glòria Llàcer / 12 de febrer de 2018

Una jornada  sobre metodologies innovadores i plurilingüisme on al llarg del matí cadascun dels centres va anar presentant projectes i iniciatives innovadores impulsades per l’entusiasme, la creativitat i el compromís amb la tasca docent.

Dijous 7 de febrer, Vicent Tatay i Glòria Llàcer van assistir a la reunió de treball convocada per Antonio Berzal – Inspector d’Educació- i Ana Segura –Assessora Tècnica del Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport- en l’IES Andreu Alfaro de Paiporta. Hi participaven també els centres IES Berenguer Dalmau (Catarroja),  CP La Florida (Catarroja),  IES Massanassa (Massanassa),  IES María Carbonell (Benetússer),  CC. Sant Antoni II,  IES 25 D’Abril (Alfafar).

La jornada versava sobre metodologies innovadores i plurilingüisme i al llarg del matí  cadascun dels centres va anar presentant projectes i iniciatives innovadores impulsades per l’entusiasme, la creativitat i el compromís amb la tasca docent.

Uns projectes que sorgeixen de la voluntat d’atendre la realitat social de l’alumnat, les necessitats del centre, les especificitats de les aules, la motivació de l’alumnat tractant no sols d’evitar el fracàs escolar sinó també buscant despertar futures vocacions. Uns projectes que en definitiva contribueixen a la millora de l’ensenyament.

En l’actualitat el procés d’ensenyament aprenentatge s’ha de reinventar i  les opcions es multipliquen gràcies als nous recursos digitals però també comptant amb la creativitat com a potencial dinàmic.

Un matí molt productiu pel que fa a opcions de propostes per a nous aprenentatges per a un alumnat que no hem d’oblidar ha nascut en l’era digital i viu en un món en permanent transformació.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2181 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer