Els alumnes de l’optativa de plàstica de 4rt de l’ESO visiten la Facultad de Belles Arts

Clara Ruiz / 19 de febrer de 2018

Els alumnes de l’optativa de plàstica de 4rt de l’ESO amb les professores Glòria Becerra i Guadalupe Minguez vam anar a la Universitat Politècnica de València

El dia 15 de gener a les 8:30 els alumnes de l’optativa de plàstica de 4rt de l’ESO amb les professores Glòria Becerra i Guadalupe Minguez vam anar a la Universitat Politècnica de València, on dos alumnes guiarien la visita pel campus on per tot arreu  hi havia escultures i pintures d’autors coneguts, tant d’aquest segle com anteriors.
A contunuació ja en l’edifici de Belles Arts ens va sorprendre que fos un edifici molt graffitetjat i molt gran, dividit en tres blocs, vam entrar a una aula en la que els alumnes estaven fent un treball de dibuix artístic, es respirava un ambient molt tranquil i creatiu.
Per últim vàrem vore un mural guanyador d’un concurs que represantava la bellessa de la mort i on es podia llegir-se la llegenda: “Dejarse vencer por la vida es peor que dejarse vencer por la muerte”.
Els projectes que ens explicàrenens van resultar curiosos:  festivals, projectes esportius, concursos i viatjes.
La visita ens va descobrir una facultat interessant i en gran mesura va influir la presentació i les explicacions de les alumnes del centre.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 885 - Today Page Visits: 1