“The Tempest”

Dijous 15 de febrer tot l’alumnat de l’IES la Sénia vam anar a veure l’obra “The Tempest” a l’Auditori de Paiporta representada per l’alumnat que assisteix al taller de Teatre. Una obra que suposa un gran esforç, en primer lloc idiomàtic, logístic, tècnic, escenogràfic, actual i de direcció.

Des del primer moment l’obra és presentada pel seu director Carles Gómez, en anglés. No oblidem que el teatre en anglés té com a objectiu fomentar la competència lingüística de l’alumnat que actua com també del que formarà part del públic. Un dels grans encerts de l’obra és oferir un clàssic readaptat a musical amb cançons angleses actuals molt del gust dels adolescents.

Un treball acadèmic d’una gran complexitat que l’alumnat va executar amb una voluntat impertorbable a pesar que hi va haver un seguit de problemes tècnics que el públic no va saber entendre.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 683 - Today Page Visits: 1