“Si és legal, no és grafit”

Ana Pardo, Clara Ruiz / 26 de febrer de 2018

La grafitera valenciana Bàrbara Sebastián “Barbiturikills“ és identificada en aquest món és identificada com “La reina dels conills” ens ha proposat dissenyar el nostre propi grafit i per al mes d’abril plasmar-lo a un mur de l’institut amb la seua ajuda.

El dia 23 de febrer de 9:50h a 12:00h, els alumnes de l’optativa de 4rt de l’ESO i part de 2n amb la professora Guadalupe Mínguez i els seus alumnes de pràctiques, vam assistir a una xarrada amb la Tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament Raquel Barleta i la grafitera valenciana Bàrbara Sebastián “Barbiturikills“.

Aquesta grafitera va estudiar Belles Arts i és dedica al disseny gràfic, però és més coneguda pels seus grafits, en aquest món és identificada com “La reina dels conills”.

Coneixérem la seua experiència personal de violència de gènere a través d’un curtmetratge on ella és la protagonista, sobre la seua història, on explicita que tant ella com la seua parella :”vam construir la relació a partir de la pena i la dependència” i relata una escena tant dramàtica que podem resumir en aquesta frase: “aquell ganivet que va estar a punt de matar-me en va tornar la vida”.

En la segona part de la xarrada ens ha proposat dissenyar el nostre propi grafit i per al mes d’abril plasmar-lo a un mur de l’institut amb la seua ajuda.

La seua història ha sigut un referent per a tots els alumnes de lluita, superació i llibertat.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1141 - Today Page Visits: 2