“L’ESO CANTA AMB COR” als actes de lliurament de Premis Extraordinaris i Mencions Honorífiques d’Educació al PALAU DE LES ARTS REINA SOFIA de Valencia

Àngel Rabasa / 12 de març de 2018

Els Cors dels IES La Sénia de Paiporta, IES Josep Iborra de Benissa i IES Teulada junt als Cors d’adults de La Unió Musical de Paiporta, Coral Benissenca i Conservatori Professional de Teulada actuaran tots junts al PALAU DE LES ARTS REINA SOFIA DE VALÈNCIA.

Els Cors dels IES La Sénia de Paiporta, IES Josep Iborra de Benissa i IES Teulada junt als Cors d’adults de La Unió Musical de Paiporta, Coral Benissenca i Conservatori Professional de Teulada, que formen el Projecte d’Educació Musical en Valors “L’ESO CANTA AMB COR” actuaran tots junts amb un CANT COMÜ al PALAU DE LES ARTS REINA SOFIA DE VALÈNCIA per concloure els actes de lliurament dels PREMIS EXTRAORDINARIS I MENCIONS HONORÍFIQUES d’Educació Primària, Secundària i Batxillerat de la Comunitat Valenciana, organitzats per la Conselleria d’Educació, i que se celebraran al Palau de les Arts Reina Sofía de València, dimarts 27 de març de 2018.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 801 - Today Page Visits: 1