Una reflexió al voltant de les llengües minoritàries: 26 de setembre Dia Europeu de les Llengües

Redacció.

IMG_1155Aprofitem un text de Josep Pla que ha aparegut publicat en el bloc La Serp Blanca de Josep Iborra per fer algunes reflexions sobre les llengües dels països més menuts que parlen llengües minoritàries. Fem un mapa d’Europa amb totes aquestes llengües i aprenem que és precisament en aquestos països, els països nòrdics, on la gent té més predisposició a aprendre altres llengües i no sempre per una qüestió pragmàtica com aconseguir treball. Aprenen llengües, per exemple,  per poder llegir en la llengua original els autors que els agraden. També hem reflexionat sobre els avantatges de ser bilingüe en aquesta Comunitat i sobre la necessitat de preservar el nostre patrimoni lingüístic i cultural.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 897 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer