Reunió Transnacional BEING HEALTHY MAKES YOU WEALTHY a Police (Polònia)

Ana Ortega / 21 de març de 2018

La primera reunió transnacional d’activitats d’aprenentatge, d’ensenyament i de formació del projecte europeu Being Healthy makes you Wealthy ha tingut lloc en l’institut Zespol Szkol im. Ignacego Lukasiewicza, Police (Polònia) des del 12 fins al 16 de març.

Els professors Mª Ángeles Ruiz Simón (Biologia), Ángel Berlanas (Informàtica) i Ana Ortega (Anglés) han participat en l’encontre juntament amb la resta dels sis països socis: Alemanya, Polònia, Eslovènia, Itàlia, Bulgària i Romania.

L’objectiu principal de la reunió ha estat la implementació de les activitats que cada país treballa dins del projecte.  Al llarg de la setmana, els socis han presentat tallers per formar els formadors de manera molt pràctica i motivadora, ja que tots els membres han participat activament en les activitats per poder transmetre les idees i la metodologia al nostre alumnat.

 D’altra banda, s’han presentat diferents estratègies sobre com treballar temes tan importants com són la salut, l’alimentació i la prevenció del tabac, alcohol i drogues.

En la presentació de les unitats didàctiques s’ha tingut en compte el desenvolupament de tasques per motivar l’alumnat perquè millore el seu estíl de vida mitjançant l’esport i una dieta saludable.

Ha estat una reunió molt positiva on hem aprés d’altres professionals i de les seues pràctiques per poder oferir una educació de qualitat.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1031 - Today Page Visits: 1

Comments are closed.