El logotip de la nostra alumna Maria Monasterio Pardo de segon d’ESO del grup E-24 guanya a Europa.

Ana Ortega / 21 de març de 2018

Dimarts 13 de març va tenir lloc en l’institut Zespol Szkol im. Ignacego Lukasiewicza, Police (Polònia) la votació entre els 7 països que participen en el projecte europeu Being Healthy makes you Wealthy per triar el millor logotip que representarà i estarà present en tots els documents, esdeveniments i les creacions del projecte.

El disseny de la nostra alumna Maria Monasterio de 2n d’ESO E-24 competia amb la resta de països socis, els quals presentaren unes creacions de gran qualitat. No obstant això, el logotip de Maria agradà moltíssim i va rebre la majoria de vots d’Alemanya, Polònia, Eslovènia i Espanya. El seu logotip guanyador representarà en Europa un estil de vida saludable mitjançant l’esport i la bona alimentació.

Com s’assenyalava a les bases del concurs, el centre concedirà a la guanyadora un diploma i un premi consistent en un Smartwatch esportiu de la marca Polar model Polar Loop.

L’IES La Sénia està orgullós del seu alumnat tan participatiu i treballador.

Enhorabona Maria!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1163 - Today Page Visits: 2

Comments are closed.