Presentació dels “booktràilers” a la Setmana Llengua Viva que organitza l’Ajuntament de Paiporta

Miquel Gimeno / 26 de març de 2018

Aquest divendres 23 de Març de 2018 vàrem assistir a la presentació del  llibre I si fores tu de Guillem Montoro i de  cinc booktràilers  realitzats per l’alumnat de 1r de batxillerat de l’IES La Sénia

L’acte va començar amb uns vídeos amb  recomanacions de lectures fetes per membres del consistori com l’alcaldessa Isabel Marti, els regidors  Toni Torreño, Maribel Albalat i treballadors i treballadores de  l’ajuntament com Antònia Tàrrega, entre d’altres, que ens recomanaren títols com: L’odi que dones, Històries al paradís, Bruixes, Hi ha morts que pesen cent anys, Una casa que fa cantonet, Dietari de guerra, Contes de bona nit per a nenes rebels, això sí tots ells escrits en la nostra llengua.

A continuació veiérem els cinc booktràilers  realitzats per l’alumnat de 1r de batxillerat de l’IES La Sénia que s’havien presentat al concurs d’aquesta segona edició i que  promocionen la lectura de la novella Les cendres del cavaller de Silvestre Vilaplana, que van sorprendre per la seua excel·lent realització i van rebre un fort  aplaudiment en reconeixent l’ingeni i l’esforç.

Per últim es va fer la presentació del llibre, I si fores tu? escrit Guillem Montoro López, regidor  de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l’ajuntament de Paiporta en col·laboració amb Patricia Estellés Caparrós. Ens explicà amb molta normalitat que era un home transsexual i que en l’adolescència patí assetjament escolar. El llibre està basat en successos que o bé ha viscut ell o li han contat amics i amigues i que ha escrit en forma de diari facilitar-ne la comprensió.

Per cert li recordem des d’ací la promesa de vindre a l’institut a parlar-nos de I si fores tu?

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1986 - Today Page Visits: 3

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer