Els alumnes de DAW participen en el ProgramaMe Regional VLC 2018

José Chamorro / 27 de març de 2018

El trio d’asos de la Programació de l’IES La Sénia, format pels 3 alumnes de 2on DAW, continua el seu recorregut i ha guanyat el Concurs Regional de València ProgramaMe 2018 quedant en primera posició després de resoldre 4 dels 6 problemes en menys de dues hores.

El passat dijous, 8 de març, es va celebrar el Concurs Regional de València ProgramaMe 2018. ProgramaMe és un concurs nacional de programació per a alumnes matriculats en Cicles de Formació Professional.

Els alumnes participen en equips formats per tres estudiants. L’IES La Sénia ha participat amb 6 equips formats per 15 alumnes de 1er DAW i 3 alumnes de 2on DAW.

Es van presentar al concurs 96 equips de 19 centres diferents.

El trio d’asos de la Programació del IES La Sénia, format pels 3 alumnes de 2on DAW, continua el seu recorregut i ha guanyat el Concurs Regional de València ProgramaMe 2018 quedant en primera posició després de resoldre 4 dels 6 problemes en menys de dues hores.

La gran final serà el divendres, 15 de juny de 2018, a la Facultat d’Informàtica de la Universitat Complutense de Madrid, a la que acudiran els tres alumnes com a guanyadors del Regional de València. A aquesta final aniran tots els equips que es classifiquen a la resta dels Regionals que s’estan disputant aquestes setmanes.

La resta dels equips de l’IES La Sénia quedaren en unes magnífiques 12a, 13a i 14a posició, a més a més de les boníssimes 19a i 30posicions, del total dels 96 equips. Estem molt orgullosos dels nostres alumnes pels resultats aconseguits i el treball realitzat.

La classificació completa es pot veure en el següent enllaç:

http://www.programa-me.com/2018/reg/valencia/Scoreboard2018.pdf

El concurs ha suposat per als alumnes un repte i un canvi en la forma d’aprendre programació, la qual cosa ha incrementat la seua motivació. En lloc de veure’s forçats a realitzar exercicis didàctics sense un fi clar, resolen problemes reals i entren en una dinàmica de competició col·laborativa, no només contra equips d’altres centres, sinó contra el mateix jutge automàtic i contra ells mateix.

A més a més, la motivació que suposa participar en ProgramaMe i quedar en un bon lloc fa que tots els equips hagen entrenat molt abans del concurs. La majoria dels problemes de les edicions anteriors de ProgramaMe estan disponibles al jutge en línia «Acepta el reto!», on es poden llegir els enunciats i enviar solucions perquè siguen avaluades per part del jutge.

Tindreu notícies de la final a Madrid !!!

 

Enhorabona a tots els participants pels grans resultats !!!

 

Més informació:

http://www.programa-me.com/2018/reg/valencia/

Problemes del concurs:

http://valencia.programa-me.com/public/problems.php

Classificació online:

http://valencia.programa-me.com/public/

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1949 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer