Procés de selecció de l’ alumnat per la mobilitat a Burgas (Bulgària) PROJECTE ERASMUS +”BE HEALTHY”

Ana Ortega / 16 d’abril de 2018

Aniran a Bulgària: David Balsalobre Ibor, Andrea Qing Arona Silvestre, Pablo Gil Pardo i Sara Méndez Cortijo. La resta d’alumnat podrà optar a la segona mobilitat que es farà al març del 2019 a Nàpols (Itàlia).

El dia 26 de març es va fer la selecció de l’alumnat participant en el projecte europeu Erasmus + Be Healthy per a la primera mobilitat que tindrà lloc des del 7 fins a l’11 de maig d’aquest any.

La comissió de selecció estigué formada per: la Cap d’Estudis, Gloria Becerra, la nostra orientadora, Pilar Pérez, la Coordinadora de l’ESO, professora de BIologia i coordinadora del projecte, Mª Ángeles Ruiz, el professor de Biologia, Luis Sanchís, les professores de Física i Química, Conxa Martínez i Teresa Iranzo, les professores de matemàtiques, Paqui Garrido i Vanesa Berto, i per últim, la professora d’anglés i coordinadora del projecte, Ana Ortega.

Seguint els requisits establerts en les bases del projecte per a la selecció d’alumnat per a les mobilitats, es va dissenyar un barem i es tingué en compte aspectes com l’expedient acadèmic, el treball realitzat fins ara, l’assistència a totes les activitats, participació en altres projectes, presentació d’un CV redactat en anglés, etc.

L’alumnat també es va haver de preparar una presentació de cinc minuts amb PowerPoint que havia de tractar sobre les seues motivacions per realitzar la mobilitat a Burgas ( Bulgària), una presentació personal i aspectes rellevants de l’educació secundària del país soci: Bulgària.

Els dotze candidats i candidates ho van fer fenomenal i hem de felicitar-los perquè no és fàcil fer una presentació en un altre idioma davant del professorat avaluador. Malauradament, només hi havia quatre places  en esta primera mobilitat, així que es va escollir a l’alumnat que millor puntuació va aconseguir. Així doncs, aniran a Bulgària: David Balsalobre Ibor, Andrea Qing Arona Silvestre, Pablo Gil Pardo i Sara Méndez Cortijo.

La resta d’alumnat podrà optar a la segona mobilitat que es farà al març del 2019 a Nàpols (Itàlia).

Enhorabona a tots i totes!!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 714 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer

Comments are closed.