Expandint el Projete Pigmalió

Visita dels alumnes PR-4 al col·legi Rosa Serrano de Paiporta.  Els alumnes del PR4 respongueren tots dubtes que tenien els xiquets i xiquetes que van estar molt atents i somrients al llarg de tota la sessió.

Divendres 13 d’abril de 2018, els alumnes del PR-4 acompanyats per la professora de tecnologia Mònica Camiña van fer una visita al col·legi Rosa Serrano de Paiporta per parlar i explicar el Projecte Pigmalió

Primer van exposar la seua experiència al projecte, comentaren també alguns dels jocs que ajuden a relacionar-se més ràpid amb el tutor que li pertoque a cadascú. A l’alumnat del Rosa Serrano se’ls va informar de les activitats que es fan en hora del pati i vam mostrar un vídeo del dia de la festa Pigmalió.

Després de l’explicació del projecte va vindre el torn de preguntes i els alumnes del PR4 respongueren tots dubtes que tenien els xiquets i xiquetes que van estar molt atents i somrients al llarg de tota la sessió.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1018 - Today Page Visits: 1