Respectem diferències, igualem oportunitats

Sergi Durbà / 16 d’abril de 2018

L’alumnat va tindre l’oportunitat de protagonitzar una activitat creativa i en consonància amb les dinàmiques de foment de la igualtat que es van encetar a l’IES des del passat 8 de març.

Un nodrit grup d’alumnes de 2n i 4t d’ESO ha estat protagonista recentment d’una de les activitats centrals organitzades des de l’IES la Sènia per a promoure la igualtat de gènere. El motiu, la confecció de diversos murals en una de les parets laterals del centre. Els lemes, clars i contundents: El feminisme és una balança equilibrada i Respectem diferències, igualem oportunitats.

L’activitat es va desenvolupar sota l’atenta i experta mirada de la companya Guadalupe Mínguez i va comptar, també, amb la col·laboració del departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta. Barbiturikills, nom en clau de l’artista encarregada de tutelar la confecció dels murals va mantenir enfeinats els alumnes al llarg de tot el matí. I no era per a menys. No sempre es té l’oportunitat de protagonitzar una activitat tan creativa i tan en consonància amb les dinàmiques de foment de la igualtat que es van encetar a l’IES des del passat 8 de març.

Amb aquests murals temàtics, per tant, el centre pretén visibilitzar la figura de la dona com a motor de canvi social i avanç cap al futur. Perquè hi haurà un dia que les barreres de gènere seran imperceptibles, això és clar. Però fins que arribe tal dia, caldrà seguir aportant el nostre humil però valuós gra de sorra. 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1032 - Today Page Visits: 2