“L’ESO CANTA AMB COR” actua a l’Auditori del Palau de les Arts

Àngel Rabasa / Glòria Llàcer / 16 d’abril de 2018

Una actuació excel·lent davant un públic multitudinari -més de dos mil espectadors- en l’imponent auditori del Palau de les Arts dins el marc dels Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic de la Generalitat Valenciana, organitzats per la Conselleria d’Educació.

“L’ESO CANTA AMB COR” actuà a l’Auditori del Palau de les Arts el passat de 2018 dins els Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic de la Generalitat Valenciana, organitzats per la Conselleria d’Educació, corresponents al Curs 2016/2017.

 Abans de la nostra actuació s’entregaren els premis i posteriorment, per a finalitzar l’acte, interpretarem amb més de 200 Coralistes de les poblacions que integren el Projecte (Paiporta, Benissa i Teulada) les següents peces: “Vaixell de Grècia” Lluís Llach, “Fa la kan mbo ba” Tradicional de Camerun i finalment  “En la oscuridad del mar” del compositor Diego Alamar-Goig. Aquesta peça va ser escrita per a la nostra 3a edició de “L’ESO CANTA AMB COR”  que aborda el i tema dels refugiats.

Una vegada més l’alumnat de l’IES La Sénia, acompanyats per professor de música Ángel Rabasa va actuar sense acovardir-se davant de més de dos mil espectadors i van interpretar cadascuna de les peces amb ganes i solvència de sobres.

Una vegada més molt orgullosos del nostre alumnat i les nostres felicitacions al professor Àngel Rabasa no sols per un resultat excel·lents sinó també per engrescar l’alumnat en una activitat tan important per al desenvolupament personal i intel·lectual que ha suposat un esforç per a tothom en hores extraescolars per a assistir als assajos amb responsabilitat i compromís.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1400 - Today Page Visits: 1