Tretze eslògans, tretze raons per llegir

Glòria Llàcer / 23 d’abril de 2018

El nou projecte dels alumnes del PR-4 per al el Dia del Llibre

Qui puge o baixe les escales entre el primer i segon pis de l’institut veurà una exposició de tretze cartells que han estat confeccionats per l’alumnat del PR4. Aquestos cartells són el resultat d’un intens treball al voltant de la publicitat on hem anat estudiant les funcions del llenguatge per a després plasmar-les en els nostres eslògans i a través dels exemples que hem analitzat  hem constatat que hi predomina un ús connotatiu i persuasiu dels llenguatge així com també hem repassat un bon grapat de recursos estilístics i hem comprovat que no són d’ús exclusiu de la poesia.

És a dir,  a través de la publicitat hem pres consciència de les estratègies que aquesta utilitza: qui seran els destinataris, qui realitza la campanya, per a què, quins elements poden aparèixer, quins colors triarem i perquè, quines emocions i sensacions volem transmetre, com es relaciona la imatge i el text, la tipografia i l’estil juguen un paper molt important així com la seua disposició sobre el paper – i també que siga perfectament llegible- així com que resulten atractius per al públic que els llegirà com ho és la publicitat professional.

Esperem convèncer els receptors i les receptores del nostre missatge: “llegir és viure” i “La lectura és el cam픝 –entre d’altres eslògans- perquè això convertiria la nostra campanya en tot un èxit.

Feliç Dia del Llibre!

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2127 - Today Page Visits: 2