A Almagro a veure “La Celestina”: crònica de 48 intenses hores

Clara Ruiz Reyes

Els alumnes de 3er, 4rt de l’ESO i1er de Batxillerat vam eixir el dia 7 de maig a les 8 del matí cap a Almagro acompanyats pels professors Àngel Rabassa, Carles Gómez     , Conxa Martínez  i Lucía del Pino.

La primera parada la vam fer al Toboso on vam visitar la casa de Dulcinea i molts carrers històrics, després a Camp de Criptana vam entrar en un molí i ens van explicar la seua història. Per últim i abans de arribar a Almagro vam fer un recorregut per les Taules de Daimiel. 

En arribar a Almagro vam entrar a la “Hospederia Almagro” i vam deixar les maletes a les habitacions. Després de sopar passejàrem pel poble. Al dia següent vam anar a un museu de teatre molt interessant i poc després anàrem a veure La Celestina al “Corral de las Comedias”, interpretada per uns actors molt professionals i divertits. Després de dinar ja marxàrem tornada a Paiporta, on arribàrem cap a les 21:30h molt cansats. L’ eixida extraescolar va ser molt diferent a la resta i ens ho vam passar molt bé.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1190 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer