BEING HEALTHY MAKES YOU WEALTHY: 2a mobilitat amb alumnat a Burgas (Bulgària)

Ana Ortega / Pablo Gil / 16 de maig de 2018

Al llarg de cinc dies, els 26 alumnes de les diferents nacionalitats han compartit experiències i han descobert la diversitat de llengües, cultures i se n’han adonat de la importància que té l’esport en una vida saludable.

La setmana del 7 fins a l’11 de maig va tenir lloc la 2ª mobilitat transnacional a Burgas (Bulgària) on participaren els set països socis amb el respectiu alumnat. L’IES La Sénia va estar representat per les dos coordinadores del projecte, Mª Ángeles Ruiz i Ana Ortega, i quatre alumnes de 3r d’ESO: David Balsalobre, Andrea Arona, Pablo Gil i Sara Méndez.

Al llarg dels  cinc dies, el 26 alumnes de les diferents nacionalitats han compartit experiències i han descobert la diversitat de llengües, cultures i se n’han adonat de la importància que té l’esport en una vida saludable.

Un dels alumnes participants, Pablo Gil, ens conta: “M’ha agradat molt aquesta mobilitat perquè he tingut l’oportunitat de viatjar a un país estranger, conéixer altres cultures, nous companys i millorar el meu nivell d’anglés. He aprés com utilitzar un rellotge d’activitat, com protegir-me de les radiacions solars, i noves tècniques esportives que m’ajuden a millorar el meu rendiment.

Ha sigut una de les millors setmanes amb els meus amics i professorat dels set països. Recomane a tots els participants del projecte que s’esforcen molt l’any vinent perquè és una gran experiència que ningú s’hauria de perdre.”

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2230 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer

Comments are closed.