El grup instrumental PROESO participa en l’espectacle “Millones de estrellas”

Ültim assaig general a l’Auditori de la Banda Primitiva de Paiporta per a l’espectacle “Millones de estrellas” que serà el pròxim diumenge 10 de juliol

Àngel Rabasa / 4 de juny de 2018

Dissabte 2 de juny a les 16h, el Cor de l’IES La Sénia amb el grup instrumental PROESO i Ester Casanova realitzàrem l’últim assaig general a l’Auditori de la Banda Primitiva de Paiporta per a l’espectacle “Millones de estrellas” que serà el pròxim diumenge 10 de juliol a les 19:00 al Centre Cultural “Enric Valor” de Benifaió, a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Els diners recaptats seran destinats a la investigació i prevenció del càncer infantil. Al Departament de Música podeu aconseguir les vostres entrades.
Us esperem a tots/es!!!
Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1140 - Today Page Visits: 1