“Digitalisme”, provatures d’avantguarda en el segle XXI

Glòria Llàcer / 21 de juny de 2018

A principis del segle XX sorgiren una sèrie de tendències artístiques que revolucionaren no sols les concepcions artístiques sinó també la manera de veure el món. De sobte els i les artistes se sentiren fascinats per tot allò que representava la modernitat: cotxes, tens, telèfons, … i ho convertiren en objecte de l’atenció artística. Parlem de les corrents artístiques com el futurisme, el dadaisme,el cubisme… que era es coneixen amb l’etiqueta dels “ismes” del segle XX. En el grup PR4 tenint les avantguardes del segle passat com a model hem tractat de crear un “isme” nou per al segle XXI. “el digitalisme”. Aquest n’`es el resultat:

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1100 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer