El grup PR4 guanyador de la III Edició del concurs de Bibliotràilers 2018 , un premi d’àmbit nacional, convocat per Leer.es

Glòria Llàcer / 25 de juny de 2018

El grup PR4 guanyador de la III Edició del concurs de Bibliotràilers 2018 , un premi d’àmbit nacional, en la Modalitat de Secundària amb El curioso incidente del perro a medianoche de l’escriptor anglés Mark Haddon.

El grup PR4 guanyador de la III Edició del concurs de Bibliotràilers 2018 , un premi d’àmbit nacional, en la Modalitat de Secundària amb El curioso incidente del perro a medianoche de l’escriptor anglés Mark Haddon.

De nou pretenem posar a l’abast de l’alumnat iniciatives que desperten el seu interès lector i que a l’hora els permeten desenvolupar un gran ventall de competències: la competència lingüística i literària, la cultural, la digital i el treball en equip.

El  bibliotràler comença amb una cita que és tota una síntesi del procés d’ensenyament aprenentatge i és aquesta: “Todo el mundo tiene dificultades de aprendizaje, porque aprender a hablar francés o entender la relatividad es difícil.”

El bibliotráiler passarà a formar part de la trailerteca de la página leer.es del Ministeri D’Educació i Formació Professional.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1960 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer