El Projecte Pigmalió desborda el port de Catarroja. L’Horta Sud mostra el seu alumnat més cooperatiu.

PR4  / 25 de juny de 2018

Més de cent cinquanta alumnes han estat acollits pel poble de Catarroja en un dels seus paratges més encantadors que ens ha permés gaudir d’un dia pràcticament estiuenc organitzat en jocs i passejades en barca.

Aquestos cent cinquanta alumnes procedien dels projectes pigmalions d’altres instituts de l’Horta Sud: IES Berenguer Dalmau (Catarroja), IES 25 d’abril (Alfafar), IES Enric Valor (Picanya), IES Enric Valor (Silla) i l’IES La Sénia (Paiporta).

En aquesta trobada s’ha volgut  premiar i donar visibilitat l’alumnat que participa en el projecte Pigmalió en els cinc instituts esmentats de l’Horta Sud. A més de compartir experiències s’han realitzat d’altres  activitats  com el passeig en barca, els jocs cooperatius i ens acomiadàrem amb la lectura del manifest: “L’escola que jo somnie”.

S’ha comptat amb la presència de Berenguer TV i de La Sénia Ràdio de nou amb l’alumnat del PR4 que de manera experimental i amb un tarannà molt professional ha estat realitzant proves aquest curs 17-18.

A més del professorat implicat en el projecte acudiren l’orientadora de l’IES La Sénia, Pilar Pérez Esteve, l’alcalde de  Catarroja Jesús Monzó, la Presidenta del Consell Escolar, Encarna Cuenca i Mabel Villaescusa, directora del CEFIRE inclusiu, que s’han deixat entrevistar i ens han aportat els seus respectius punts de vista i experiències d’aquest projecte.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2511 - Today Page Visits: 2