L’Auditori de Paiporta va acollir l’acte de cloenda del curs 2017-18

Redacció / 29 de juny de 2018

Un acte que ha estat marcat com sol ocórrer per l’emotivitat de l’adéu però també pel reconeixement públic de l’alumnat a la tasca docent.

Un acte que ha estat marcat com sol ocórrer per l’emotivitat de l’adéu però també pel reconeixement públic de l’alumnat a la tasca docent. Uns discursos sentits i sincers on ens revelen que comprenen i valoren el treball del professorat és una evidència del procés de maduresa.  

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martin que va entregar el 1r Premi del “Concurs de Bibliotràilers, II Setmana Llengua Viva de Paiporta”.

En l’acte es va fer també un repàs a moltes de les activitats i projectes que s’han realitat al llarg del curs: l’obra de teatre en anglés Pigmabot, Projecte Pigmalió, Projectes Europeus Erasmus+  i el vídeos retrospectius de tota una etapa de l’ESO de l’alumnat de 4t.

A l’eixida de l’acte ens vam trobar unes taules molt ben parades preparades per l’AMPA molt ben assortides de dolços, salats i beguda fresca molt d’agrair en una jornada de calor.

A continuació podeu veure algunes fotos que ens ha fet arribar Manuel Rodríguez, fotògraf de l’ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1862 - Today Page Visits: 1