Beaing Healthy Makes You Wealthy – 2a reunió transnacional a Eslovènia

La segona reunió transnacional del projecte Being Healthy Makes You Wealthy va tenir lloc entre el 26 i el 28 de setembre a Ljubljana (Eslovènia)

Els set països participants en el projecte es reuniren a l’institut Erudio (Ljubljana) per establir les pautes i els objectius dels segon i últim any del projecte.

Els professors Ángel Berlanas (Informàtica), Javier Remohí (Educació Física) i Ana Ortega (Anglés) de l’IES La Sénia assistiren a aquesta reunió. Van ser dos dies intensos on intercanviàrem idees i suggeriments i avaluàrem  les tasques i les dades obtingudes durant el primer any. També debatérem sobre la creació d’un DVD com a producte final del projecte, analitzàrem i comparàrem els qüestionaris d’hàbits saludables que els alumnes havien omplit  i plantejàrem nous reptes amb les polseres d’activitat física. Per últim,  preparàrem la propera mobilitat a Nàpols al març en la qual participaran alumnes de cada país. Aquests alumnes, abans de trobar-se a Nàpols, s’hauran de conèixer en línea a la plataforma eTwinning.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 469 - Today Page Visits: 1