Gaudim del Paiporta Món de contes

MARIA MONASTERIO PARDO (E33)

El passat dimarts 23 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO vam gaudir d’una activitat emmarcada dins del Paiporta Món de contes

Ens va visitar Victoria Gullón, una dona de Zamora contadora d’històries i cantadora de romanços. Va contar i cantar un grapat de romanços molt interessantsque parlaven d’amor i desamor. Aquelles històries partien d’una mateixa base en la qual una dona no tenia la llibertat ni el dret de fer vertaderament el que volia.

Tot l’alumnat es va quedar bocabadat amb les històries que contava, per aquest motiu en escoltar com Victoria finalitzava l’activitat, els alumnes vam aplaudir efusivament. Va ser una activitat en la qual vam aprendre, riure i participar.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1332 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer