T’animes a llegir?

Els alumnes de 3r d’ESO PMAR inicien un club de lectura

Els alumnes de 3r d’ESO PMAR han iniciat un club de lectura que estarà a càrrec d’Amparo Rico, qui amb la col·laboració de l’ajuntament intentarà motivar els nostres alumnes a introduir-se en el món de la lectura. 

Amparo ens visitarà tots els dilluns per treballar amb els alumnes el llibre El cuerpo deshabitado de l’autora María Menéndez-Ponte. Amb la seua ajuda els alumnes podran compartir les seues impressions sobre el llibre, així com adquirir estratègies que els ajuden a veure la lectura com una eina d’entreteniment o d’esbarjo i no com a una obligació.

Ja a la primera sessió els alumnes quedaren encantats amb Amparo i amb el club de lectura. No deixaren d’opinar i de participar en totes les activitats que els proposaren pel que es pot entreveure l’èxit que aquesta activitat pot arribar a tindre. 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1624 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer