Quique Martínez alumne de 3r d’ESO de l’IES La Sénia, nou Conseller Escolar de la Comunitat Valenciana

La Federació Valenciana d’Estudiants (FAAVEM) designa l’alumne de 3r d’ESO, Quique Martínez, titular en el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana

Quique Martínez va ser elegit president-fundador de l’Associació d’Estudiants de l’IES La Sénia (AELSE) el 4 d’octubre de 2017. AELSE va nàixer com una organització sense ideologia política amb la prioritat de defensar l’alumnat d’aquest institut. En l’actualitat AELSE compta amb més de 130 associades i associats.

Posteriorment, Quique Martínez, el president-fundador d’AELSE, va ser elegit conseller escolar de l’IES La Sénia en la renovació del consell escolar del curs passat i, des d’inicis del curs 2017/2018 representa AELSE i l’alumnat de la Sénia en el Consell Escolar Municipal de Paiporta.

Finalment, l’Assemblea Federal de la Federació Valenciana d’Estudiants (FAAVEM) celebrada el passat 29 de setembre al nostre poble, Paiporta, el va proclamar vicepresident d’aquesta i el va designar Conseller Escolar de la Comunitat Valenciana.

El seu nomenament va ser publicat el passat dia 22 d’octubre al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) mitjançant la RESOLUCIÓ de 17 d’octubre de 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es procedeix a la substitució de membres del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana.

Podeu llegir el nomenament publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del 22 d’octubre al següent enllaç:

http://www.dogv.gva.es/datos/2018/10/22/pdf/2018_9662.pdf

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2194 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer