PROGRAMA PIGMALIÓ, 7 ANYS D’AJUDA ENTRE IGUALS

Com ja avançàrem en l’article anterior escrit pels nostres alumnes de PMAR, el passat 17 d’octubre va tenir lloc la festa de benvinguda al projecte Pigmalió.

 

Aquest projecte, que el nostre centre va iniciar ara ja fa set cursos, ha anat consolidant-se a poc a poc amb l’ajuda d’alumnes, docents i de l’equip directiu i ha contribuït al fet que els protagonistes d’aquests, els alumnes, esdevinguen millors persones.

 

A l’acte van assistir les autoritats de la nostra ciutat: l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín; el regidor d’Educació, Toni Torreño i la regidora de Benestar Social, Mariable Albalat. El director del nostre centre va aprofitar l’ocasió per a agrair-los que sempre s’hagen implicat en l’educació.

 

Tampoc volgueren perdre’s aquesta festa alguns membres de la conselleria, hi assistiren a l’acte: la presidenta del Consell Escolar de la Conselleria d’Educació, Encarna Cuenca; el nostre inspector, Antonio Berzal; la coordinadora de convivència de la Conselleria d’Educació, Mónica Añón; la directora del CEFIRE de València, M. Teresa Vendrell; la directora del CEFIRE d’Educació Inclusiva, Mábel Villaesculsa; els dos directors dels col·legis L’Horta i Jaume I de Paiporta; i el director del Rosa Serano; així com la presidenta de l’AMPA de l’institut, M. José Cortijo, a qui el director del nostre centre va agrair especialment el seu suport i el de la resta de famílies que assistiren a l’acte i que col·laboren en les iniciatives del centre. 

 

A més a més, l’equip directiu i els 29 professors implicats en aquest programa van assistir a la festa per donar suport els 170 pigmalions que el formen aquest any. Alguns d’ells van ser tutoritzats quan van ser menuts i ara, gràcies al bon record que tenen de la seua experiència, seran tutors, alguns per última vegada.

Així doncs, després que el director diguera unes paraules, Esteban Reyes i Maria Peris de 3r d’ESO i Mireia Antequera i David Amorós de 1r d’ESO llegiren el compromís que tots els pigmalió han de signar. Seguidament, els tutorands conegueren els seus tutoritzats amb un joc de buscar parelles i un recorregut que representava la confiança i l’amistat.

Finalment, el director va concloure l’acte explicant que aquests tipus de programes fomenten la intel·ligència emocional dels nostres alumnes i, per acabar, totes les parts posaren per a una foto que demostra que la festa de benvinguda va ser tot un èxit.

Vos deixem un vídeo perquè gaudiu vosaltres també de la nostra festa:

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2092 - Today Page Visits: 1