CELEBREM EL DIA DEL LLIBRE EN VALENCIÀ

Celebrem el dia del llibre en valencià llegint per megafonia

El dia 20 de novembre celebrem el dia del llibre en valencià per commemorar la primera edició de la nostra novel·la més universal, Tirant lo Blanc, de l’escriptor valencià Joanot Martorell.  

Els nostres alumnes no volgueren deixar passar l’oportunitat de gaudir de la literatura en la nostra llengua i escolliren algunes de les obres dels nostres autors per llegir-les per megafonia entre classe i classe.

Entre les obres escollides trobem el mateix Tirant lo Blanc, Costumari de records del nostre professor Sergi Durbà, L’últim vaixell de Gemma Pasqual, La plaça del diamant de Mercé Rodoreda, el poema Veles e vents d’Ausiàs March, la rondalla de El jugador de Petrer d’Enric Valor i el poema Postal de Vicent Andrés Estellés.

A continuació podeu veure un vídeo resum dels nostres alumnes llegint.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 702 - Today Page Visits: 1