Un gran espectacle de PROESO

Cor de l’IES La Sénia de Paiporta

“Marta i Maria” la nostra música era per a vosaltres. 

Dissabte 17 de novembre, hem tornat a fer ART del bo amb PROESO!. Hem omplit l’Auditori de Castelló, alçat tot el públic i, el més important, ens hem unit per una causa que necessitava de nosaltres.  Amb la nostra música hem volgut contribuir a dibuixar un somriure en la cara de Marta i Maria, i esperança en la dels seuspares.

Gràcies mil a Diego i Laura, els nostres solistes, dos xicotets grans professional que de segur els espera una llarga vida plena d’èxits. I a tots els coralistes del gran cor PROESO, format per diferents centres de la Comunitat Valenciana, entre els quals ens trobàvem nosaltres, el Cor de l’IES La Sénia de Paiporta. Avui haveu donat “el do de pit”.  Gràcies també a tots els que cregueu en PROESO i els nostres Projectes.

I per últim, volem donar-te l’enhorabona personalment a tu, Anna Alfonso Marzo (tia de Marta i María). Has sigut l’alma mater d’aquest espectacle. Avui hem donat cos a tot el que has sigut capaç d’organitzar i pelear… “I wanna be like you” (escrit de la companya Julia, mestra de Música i clarinetista de PROESO al Facebook).

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 845 - Today Page Visits: 3