TEATRE FÃ’RUM PER LA IGUALTAT

L’alumnat de 3r d’ESO participa en un teatre fòrum organitzat per l’Ajuntament i el Departament d’igualtat i convivència

El passat dimecres 12 de desembre els alumnes de 3r d’ESO assistiren a un teatre fòrum a l’auditori de Paiporta per gaudir d’un teatre fòrum que animava a la igualtat i reflexionava sobre els rols imposats d’aquesta societat.

Els actors van involucrar el públic des del primer moment i, després de representar una seguida d’escenes en les quals els alumnes es veieren totalment representats, convidaren els assistents a participar en la funció representant la història de nou però de manera més igualitària.

Després de la representació per part de l’alumnat, els actors portaren endavant una sèrie d’activitats que portaven a reflexionar sobre els rols que de vegades se’ns imposa per tindre un gènere o un altre i com aquests poden canviar si tots posem de la nostra part.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 627 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer