Impressionant concert de PROESO al Palau de les Arts

Després de l’èxit aconseguit el passat 16 de novembre a l’Auditori de Castelló amb l’espectacle “CANTEM PER MARTA I MARIA” se’ns brindà l’oportunitat de repetir l’espectacle en la SALA AUDITORI del PALAU DE LES ARTS dijous 27 de desembre a les 19.30h amb la participació del Cor de l’IES La Sénia de Paiporta.  

Quina sort haver-ho viscut en directe! Gràcies a les persones que han col·laborat comprant entrades per a la causa de Marta i Maria. Palau de les Arts Reina de ValènciaMarta i María CLN6 #27desembre 19.30 h amb la participació del nostre Cor de l’IES La Sénia de Paiporta.

Si voleu saber més, podeu visualitzar el següent vídeo:

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1258 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer