L’escriptor Sergi Durbà amb els alumnes de 2n de batxillerat

Glòria Llàcer / 15 de novembre de 2016.

L’escriptor i professor de l’ Al fons, Sergi Durbà abans de al xerrada i en primer terme l'alumnat.IES La Sénia, Sergi Durbà, ha fet una xerrada als alumnes de 2n de batxillerat a la Biblioteca Municipal de Paiporta al voltant del seu llibre Costumari de records, llibre amb el que ha volgut preservar de l’oblit un munt de records que formen part d’un món que ell ha conegut i que desapareixen lentament arrabassats per un progrés del que qüestiona contínuament la sostenibilitat. Han segut moltes les preguntes les que li ha fet l’alumnat al voltant de l’ofici de ser escriptor en la nostra llengua, la seua obra i de la seua relació amb les noves tecnologies. En un ambient agradable i distés ha transcorregut un encontre que segur despertarà consciències per valorar una miqueta més el nostre patrimoni lingüístic i cultural.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 792 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer