Les drogues en el món de la música. 4a edició “L’ESO CANTA AMB COR”

L’alumnat de 4t d’ESO de l’optativa de Música de l’IES La Sénia de Paiporta ha exposat hui divendres 25 de gener el seu treball “Les drogues en el món de la música”. Ha donat inici així a les activitats corresponents a la 4a edició de “L’ESO CANTA AMB COR” Curs 2018/2019, on el tema d’educació en valors seran les drogodependències.

La següent activitat ens durà Dijous 7 de març a les 12.00″¯h. a l’Auditori Municipal de Paiporta per a la xerrada sobre drogodependències, coordinada amb Lourdes Alapont, tècnica de la Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta. 

Aquesta 4a edició del projecte musical d’educació en valors “L’ESO CANTA AMB COR” finalitzarà diumenge 10 de Març a les 18.00″¯h a l’Auditori de Teulada Moraira (Alacant) amb un GRAN ESPECTACLE amb més de 300 coralistes on interpretarem el Musical “Los Miserables” i la peça d’estrena mundial “Crit dels Àngels de la nit” del compositor Javier Santacreu, Premi Nacional de Composició Reina Sofia. Vos esperem.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 636 - Today Page Visits: 1