4600 punts! L’alumnat de la Sénia podria estar en la final del “Rosquilletres”, el programa de À punt

Sergi Durbà / 17 de febrer de 2017

Doncs bé, ara ja es pot dir. Perquè el programa ja s’ha emés. I la puntuació dels nostres alumnes ha quedat resolta. 4600 punts! I potser accedim a la gran final. I tot això i allò. Però el que és clar és que l’experiència ha resultat fabulosa. Un èxit rotund. Més encara considerant que diumenge dia 17 de febrer hi havia mig Paiporta mirant À punt, que és on es va emetre el programa del Rosquilletres on els nostres alumnes hi van participar. En fi, ja no queda res per descobrir. O sí. No ho volia dir, però ho diré: els participants tindran el seu dinar, o el seu esmorzar, o el seu sopar. No sé on, ni quan, però el tindran. Perquè no tots els dies, un té el privilegi de veure com l’ensenyament dóna els seus fruits. Perquè sí, hi van participar només tres alumnes, però la veritat és que hi podrien haver participat molts més. Tots, i totes, ho hagueren fet genial. I és que, la majoria de les vegades, el que més importa és passar-s’ho bé, i contemplar el rostre d’uns adolescents que tenen encara moltes etapes a recórrer, i veure com aquestes tipus d’activitats funcionen malgrat les adversitats i els signes del temps.

Ara només queda felicitar tots aquells que ho han fet possible. I encarar la recta final d’un curs que, a poc a poc, demostra que l’IES Sénia és al capdavant dels centres de l’Horta, l’avantguarda, si més no. No es tracta d’una exageració, no clar que no, simplement és que aquestes coses compensen qualsevol altra disquisició. I fan escola. I territori. I tot. Endavant, per tant. La motivació dels alumnes, la nostra medicina com a docents!  

 

PROGRAMA COMPLET

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/rosquilletres/17-02-2019-col-legi-el-vedat-torret-vs-ies-la-senia-paiporta-?fbclid=IwAR3TdbbztDa7JUuLS2PgzmsYeiisbhgxAELCCGAZforToNMNdQBJtdVYs1E

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2490 - Today Page Visits: 1