La Formació Professional de l’IES La Sénia es gradua

Adrián Cifre Tarazona / 5 de març de 2019

El passat divendres 1 de març se celebrà l’acte de graduació per als alumnes estudiants de la promoció de 2018-19 de FPB, graus mitjans i la resta de cicles: GA, AFI, SMX.

L’Institut IES La Sénia de Paiporta, va celebrar el passat divendres 1 de març el seu acte de graduació per als alumnes estudiants de la promoció de 2018-19 de FPB, graus mitjans i la resta de cicles: GA, AFI, SMX.

La graduació s’encetà amb unes paraules del director Vicent Tatay i de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martin.L’acte fou també un repàs emotiu  amb fotografies i vídeos de l’alumnat amb el professorat al llarg del seu període d’estudiants al centre. Com ja ve sent habitual es feu també entrega de les orles a tot l’alumnat.

 En paraules del propi alumnat: “Va ser un moment molt especial i molt emotiu, ja que per fi m’anava a graduar amb els meus companys que durant dos anys hem treballat per a traure’ns aquest títol.” (Alvaro Escartí)

En definitiva un dia important per als i les protagonistes però també per al professorat, per a les famílies i amics.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 980 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer