La “CARPA VIOLETA” arriba al nostre pati

La “CARPA VIOLETA”: un punt d’informació i assessorament sobre el feminisme i la lluita per la igualtat.

Luís Sanchís / 10 de març de 2019

El passat dimarts 5 i amb motiu de la celebració del 8 de  març, Dia Internacional de la Dona, el nostre institut va tindre un esdeveniment especial: la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta, amb la col·laboració del nostre centre va instal·lar l’anomenada “CARPA VIOLETA”. Aquesta carpa és un punt d’informació i assessorament sobre el feminisme i la lluita per la igualtat.

 L’alumnat va ser convidat a apropar-se i va rebre una xicoteta xarrada del personal de l’ajuntament sobre el moviment feminista, estereotips masclistes i situacions qüestionables que ens envolten en el nostre dia a dia i que s’han de canviar i orientar cap a la igualtat.

La carpa va estar activa durant el primer pati i un grup nombrós d’alumnes va interessar-se en ella. A més, pogueren adquirir polseres reivindicatives i les conegudes ulleres “violeta” per a mirar la vida amb una perspectiva més igualitària.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 572 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer