4a Edició L’ESO CANTA AMB COR “DROGODEPENDÈNCIES”


Unes mil persones assisteixen a ‘L’ESO CANTA AMB COR’ i l’estrena de “CRIT DELS ÀNGELS DE LA NIT” Emoció, constància i una gran actuació dels més de 300 Coralistes.

Ens van donar el seu suport, estant presents al nostre espectacle, el Director General de Política Educativa, Jaume Fullana Mestre, els representants dels Ajuntaments dels pobles participants: Paiporta, Benissa i Teulada, i més de 100 pares/mares dels nostres 56 Coralistes de l’IES La Sénia. 
Moltes gràcies a tots/es.  

“Fue una tarde sorprendente, tanta adolescencia implicada, familias entusiasmadas, trabajo, esfuerzo,…Fue emocionante la pieza de los miserables, me ilusionó ver a los actores y actrices representar escenas tan reales y ver a políticos, profes y familias todas compartiendo la preocupación por un tema tan importante. Pero sobre todo muy agradecida por invitarme a este proyecto” (Lourdes Alapont, Psicóloga de la UPCCA – Unitat de Prevenció Comunitaria de Conductes Addictives de l’Ajuntament de Paiporta).

– Prèviament, dijous 7 de març (12h), a l’Auditori Municipal de Paiporta, realitzarem la Xerrada “Música i addiccions per a l’alumnat de 4t d’ESO i FPB, dins de la 4a edició del Projecte musical d’educació en valors L’ESO CANTA AMB COR – DROGODEPENDÈNCIES.
https://musiclasenia.blogspot.com/2019/03/leso-canta-amb-cor-musica-i-adiccions.html

Moltes gràcies a tots/es per la vostra col.col·laboració.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 693 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer