Segona mobilitat a Nàpols

Segona mobilitat a Nàpols (Itàlia) de l’alumnat de l’IES LA SÉNIA (Paiporta) en el PROJECTE EUROPEU ERASMUS+ BEING HEALTHY MAKES YOU WEALTHY.

Ana Ortega / 20 de març de 2019

La segona mobilitat de l’alumnat del centre IES La Sénia (Paiporta) va tenir lloc a la ciutat italiana de Nàpols des de l’11 fins al 15 de març.

En el projecte BEING HEALTHY MAKES YOU WEALTHY participen set països europeus: Alemanya, com a coordinador, i Bulgària, Eslovènia, Itàlia, Polònia, Romania i Espanya, com a socis.

En aquesta segona mobilitat l’objectiu era treballar la dieta mediterrània. Així doncs, cada grup d’estudiants va presentar els seus treballs sobre menjar poc saludable que es ven al carrer (Street Food), la tradició dels vins i altres begudes espirituoses als seus països i les diferents receptes típiques que comparteixen similituds amb la nostra dieta.

El grup amfitrió italià de l’Institut Alessandro Volta va presentar el seu robot Salvatore. Es tracta d’un robot interactiu que parla en anglés amb les persones que l’utilitzen i que proporciona a partir del pes, el contingut en aigua, massa muscular, greix corporal indicant si la persona es troba dins dels paràmetres saludables.

Ha estat una gran experiència on tot el professorat ha intercanviat i compartit idees, pràctiques i mètodes. El nostre alumnat també ha gaudit moltíssim perquè ha fet amics amb estudiants d’altres nacionalitats i han conegut un poc més les seues costums, llengües i cultures al mateix temps que ha reforçat i millorat les seues habilitats lingüístiques.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 578 - Today Page Visits: 1