El grup PMAR s’estrena a la ràdio

Ramon Llull, serà el primer d’una série de programes dedicats a escriptors i escriptores de l’Edat Mitjana

Glòria Llàcer / 1 d’abril de 2019

El grup PMAR comença amb aquest primer programa una sèrie de programes  literaris. En aquest cas ens estrenem amb “Ramon Llull”, una figura importantíssima no sols a nivell literàri i filosòfic, és també un referent per als informàtics per ser l’invertor del métode “Ars combinatoria” i per als creadors de còmics n’és tot un precursor de la disciplina.

Així i tot és difícil apropar el segle XIII i tots els protagonistes rellevants de temps tants llunyans a l’alumnat del segle XXI. És per això que serà l’alumnat el que en aquest cas ens aproximarà la figura de Llull. I si escolteu fins el final gaudireu de la lectura d’un fragment de la seua obra.

Listen to “Ramon Llull” on Spreaker.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 611 - Today Page Visits: 1