ROCK PER LA INFÀNCIA PROESO 10 ANIVERSARI. Sueca acull un gran concert benèfic per la infància. Amb la participació del Cor de l’IES La Sénia de Paiporta

Angel Rabasa / 7 d’abril de 2019

Des de PROESO em organitzat un Macroconcert a SUECA en col·laboració amb “Save The Children” per a un fons que lluita contra la pobresa infantil. Amb la participació de 600 alumnes, entre els quals es trobaran els coralistes de l’IES La Sénia de Paiporta i 90 docents actuaran amb els grups: El Diluvi, La Fúmiga, Candela Roots, Atupa, Frida i Lilit i Dionís.

El proper 11 de maig l’Associació de Docents de Música de la Comunitat Valenciana, PROESO, oferirà a Sueca (La Ribera Baixa) l’espectacle “Rock per la Infància”, un projecte que naix amb motiu del seu 10é aniversari, on comptaran amb un extens cartell de grups valencians que participaran en l’espectacle. Han confirmat la seua presència El Diluvi, La Fúmiga, Lilit i Dionís, Candela Roots, Atupa i Frida, grups que estaran acompanyats pel conjunt instrumental de Proeso i la seua coral formada per més de 500 xiquetes i xiquets tots ells alumnat d’Educació Secundària, Primària, Escoles de Música i Conservatoris de tot el territori.

Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es donaran a Save the Children que compta amb un fons específic per lluitar contra la pobresa infantil amb ferramentes com la música. L’organització treballa des de fa 100 anys per a assegurar que tots els xiquets i xiquetes sobrevisquen, aprenguen i estiguen protegits. Actualment l’organització opera en més de 120 països. I a la Comunitat Valenciana treballa des de fa més de 20 anys en programes d’atenció als xiquets i xiquetes més vulnerables, centrats en la infància en risc de pobresa o exclusió social, independentment de la seua condició o país d’origen, perquè puguen gaudir plenament dels seus drets i aconseguir el màxim de les seues capacitats.

Este és un esdeveniment que contribuirà a l’educació dels nostres joves en la cultura de la música en valencià. «A més a més, creiem fermament en el poder de la música com a agent vertebrador de territoris i com a mitjà per a la integració social. La música és un instrument educatiu potentíssim» afirmen els organitzadors.

Des de hui podeu aconseguir les entrades per al gran concert #RockPerLaInfància que farem a #Sueca

Tots els beneficis aniran a Save the Children España per al nou fons de lluita contra la pobresa al nostre país. 

https://www.notikumi.com/2019/5/11/rock-per-la-infancia?fbclid=IwAR2IdV0KFRe9uvFHF3zumjwFYHbz7AQ4_gQLpL0QIzgMQg-5vdTya5XXofg
Comprar entrada


Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1820 - Today Page Visits: 1