Literatura a la ràdio. Fem un programa a la biblioteca pública

Glòria Llàcer / PMAR / 17 d’bril de 2019

Des de la biblioteca pública Maria Moliner hem gravat un programa de ràdio per commemorar el 23 d’abril, Dia del Llibre, una celebració que es remunta a principis del segle XX, exactament 1926. És aleshores quan la història del llibre es fa festiva i sorgeixen activitats literàries a tot arreu.

En el programa després d’una xicoteta introducció l’alumnat llegirà uns versos seleccionats que giraran al voltant de la lectura i de l’escriptura. Entre els autors seleccionats trobarem clàssics com Joan Brosa o autors més contemporanis com Joana Raspall.


Listen to “Fem ràdio, fem literatura” on Spreaker.


Agraïm a la directora, Paloma Puchades, i a tots els treballadors l’amabilitat i generositat amb què ens han tractat.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1895 - Today Page Visits: 3