Curiositats, descobriments i treball en equip al Palau de les Arts i les Ciències

Lucas Soriano, Nacho Ferreres, Joan Cebrià, Pau López, Xavi Martínez / dimecres 8 de maig

Una jornada que l’alumnat ha valorat molt positivament tant per la varietat de les activitats com per les dinàmiques que s’establiren

El dia 16 de abril, els alumnes de 3er d’ESO del nostre institut l’IES La Sénia, concretament les classes de PMAR i el E-33 es desplaçaren fins la Ciutat de les Arts i les Ciències acompanyats pels professors de biologia Luis Sanchis i Patricia Díaz.

El primer taller era una introducció en l’ús del microscopi i ens facilitaren diferents mostres. Per una banda segons explica l’alumne Nacho Ferreres “aprenguérem a utilitzar un microscopi utilitzant mostres que agafarem d’un pantà, on es veien una mena d’insectes xicotets”. Joan Cebrià matisa “vam veure microorganismes, fins i tot la seua saliva.

En el segon taller la xarrada sobre la prensió atmosfèrica i el buit resultà ser molt interessant i les activitats interactives amb el monitor molt dinàmiques. Segons Pau López “és una manera de aprendre física i química d’una manera agradable”.

Una jornada que l’alumnat ha valorat molt positivament tant per la varietat de les activitats com per les dinàmiques que s’establiren. La valoració en aquest sentit de Lucas Soriano és concloent “és una bona manera de facilitar l’aprenentatge”.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 790 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer