Concert-espectacle “Rock per la infància”. Sense paraules: ART

Un concert que coincideix amb el 10é aniversari de PROESO. Rock en la nostra llengua i compromés, escola pública i professorat implicat i un alumnat que ens dona una lliçó de solidaritat. Aquesta ha estat la fórmula de l’èxit.

Àngel Rabasa / dilluns 13 de maig de 2019

Absolutament màgica aquesta fórmula, Rock en la nostra llengua i compromés, escola pública i professorat implicat i un alumnat que ens dona una lliçó de solidaritat en la vesprada nit del dissabte 11 de maig.

Alguns dels promotors d’aquest concert ho subratllen amb aquestes paraules:

“No hi ha paraules per descriure el que vam sentir ahir. Moltes gràcies a La Fúmiga, Lilit i Dionís, Frida, El Diluvi, Atupa i Candela Roots per fer-nos gaudir de la seua música, i per una bona causa SaveTheChildren. Enhorabona a GI Proeso i a la seua coral. Alumnes i mestres volem repetir” (Alícia PC, mestra de Música).

“Quina manera més espectacular per concloure una nova temporada, i celebrar el 10é aniversari de GI Proeso” (Josep Vicent Jover, professor IES Lluís Vives de València).

“Ahir va ser una nit que mai podre oblidar. Moltissimes gràcies a tots i totes les que ho fereu possible. Milions de gràcies GI Proeso, milions de gràcies a l’Ajuntament de Sueca, milions de gràcies als més de 500 xiquets i xiquetes que ahir ho donareu tot, milions de gràcies a La Fúmiga, ATUPA, Frida, Candela Roots, Lilit i Dionís i el Diluvi per haver estat al nostre costat i milions de gràcies a tots els que vinguéreu a lluitar amb tots nosaltres contra la pobresa infantil junt a Save the Children. Ha segut un privilegi poder dur aquesta meravella a Sueca, a casa” (Carlos Riera, director de PROESO).

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 724 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer