Inoblidable la graduació de 2n de Batxillerat

La promoció 2017-2019 s’acomiada de l’IES La Sénia després de sis anys amb una jornada plena d’emocions que gaudiren tant alumnes com famílies i professorat

Blanca Mallén, Paula Menargues / 20 de maig de 2019

El passat Divendres 17 de Maig va tindre lloc a l’Auditori de Paiporta l’Acte de Graduació de 2n de Batxillerat, una jornada plena d’emocions que gaudiren tant alumnes com famílies i professorat.

La promoció 2017-2019 preparà l’acte que constà amb discursos a l’alumnat i al professorat, per part de Blanca Mallén i Paula Menargues, i també amb vídeos que resumiren a la perfecció el seu pas pel centre durant aquests sis anys. A més, els alumnes Paula Zamora i Diego Liso ens impressionaren amb una actuació de gimnàstica rítmica i de saxofon, respectivament.

Per finalitzar, l’alumna Raquel Tomàs dedicà unes paraules de cloenda. Per arredonir la vesprada, es preparà un berenar per a tots els presents, combinada amb el photocall pel que passaren tots els convidats que volgueren guardar un record. Ja finalment, tot acabà amb un sopar d’alumnes i professors on gaudiren tots junts. Fou un dia inoblidable. 

Print Friendly, PDF & Email