Expectació, diversió i emoció en la primera festa Pigmalió

 Grup PMAR / 16 de novembre

En acabar les classes a les dos i deu, l’alumnat i el professorat que formen part del projecte Pigmalió baixarem al pati per dinar tots junts de “pa i porta”.  En un ambient informal i distés ens reunirem al voltant d’unes taules amb begudes. El dia acompanyà i fou molt assolellat en una jornada de confraternització units pel roig i el verd.

En la primera activitat s’havia de trobar als tutorands completant un trencaclosques que recomponia una fotografia que desvelava els integrants de la parella pigmalió i li seguí un joc amb cordes roges i verdes. La festa acabà al voltant de l’escenari on  es llegí un compromís dels tutors amb els tutorands i viceversa.

En definitiva un encontre treballat i planificat a la perfecció que generà una enorme  expectació entre l’alumnat i també un dia no exempt d’emoció i diversió.

                                                                                                                                                                                          festa pigm2

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 520 - Today Page Visits: 1