“Canvia el conte”

Un missatge directe i colpidor per erradicar estereotips

Redacció 4 de juny de 2019

Just a l’entrada de l’institut l’alumnat de 4t d’ESO sota la direcció de la professora Guadalupe Mínguez ha pintat nou graffitti amb un missatge directe i colpidor: “Canvia el conte” per erradicar relacions de parella que sota un enganyós romanticisme supediten les dones a la voluntad masculina. Un estereotip que afortunadament l’alumnat està disposat a erradicar definitivament. Han comptat amb la inestimable col·laboració de l’artista graffittera ‘Pica-Suite’, pseudòdim amb el que firma els seus treballs Pilar Cabot.

Un taller que un curs més proposa La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta i que es finança amb fons del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere.  

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 890 - Today Page Visits: 1