Ens hauríem de plantejar el consumisme?

PMAR / 17 de juny de 2019

El 8 de juny va ser el Dia Mundial dels Oceans.

El 8 de juny va ser el Dia Mundial dels Oceans. van sorgir diferent propostes i iniciatives entre les que es trobava la del moviment “Zero west” que reptà la societat a boicotejar els aliments embolicats amb plàstic i d´un sol ús durant la setmana del 3 al 9 de juny.

Coincidia que a les classes de socials estàvem treballant sobre aquest tema i a partir del documental “Comprar, Llençar, Comprar. La història secreta de l’obsolescència programada” -guió i direcció de Cosima Dannoritzer- i del còmic Què és el comerç just? de Iago Araujo Molina ens vam llençar a preparar un programa de ràdio amb algunes de les reflexions que ens havíem fet.

A continuació teniu el post, segur que no us deixarà indiferents i us farà repensar-vos quina és empremta ecològica que li deixareu al planeta. El futur dependrà de les xicotetes decisions que prenguem ara.

Listen to “Ens hauríem de plantejer el consumisme?” on Spreaker.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1377 - Today Page Visits: 1