Paris, à bientôt!

Maribel Fernández / 3 de juliol de 2019

Un nombrós grup d’alumnes de l’optativa de francés de 2n d’ESO a 2n de Batxillerat va viatjar a França del 19 al 24 de juny. Després d’un llarg viatge en autobús amb una primera parada a Blois van arribar a París. En la capital francesa no va haver  cap moment pee al descans: el barri de Montmartre, la torre Eiffel, el museu del Louvre, la catedral de Notre-Dame, el museu Pompidou, el passeig en bateau-mouche, «les crêpes». Malgrat el cansament, els alumnes van tenir encara forces per gaudir l’últim dia de Disneyland París.

En el camí de tornada l’autobús va fer una parada a Carcassonne on van visitar la seua famosa ciutadella.

Van ser dies viscuts molt intensament que, de segur, hauran deixat un munt de records. Van compartir llàgrimes d’emoció però també de tristesa. Molts d’ells ja somnien amb el pròxim viatge. Paris, à bientôt!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 801 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer